Diverse

Sandheden om kontante gaver og beskatning

Tag ikke fejl: cash gifting er 100% lovligt i USA og Canada. Der har aldrig været en lov vedtaget, der forbyder os som individer deler vores aktiver, ejendele eller kontanter. Det er en misforståelse at tro ellers en misforståelse, der kan holde dig i fattiggården. Fra begyndelsen af tid, har folk hjulpet andre mennesker. Alle har brug for hjælp nogle gange. Gifting programmer tillader modtagere at opnå ordentlige boliger, starte virksomheder og endda sende deres børn på college.

Cash gifting systemer, der er baseret på ærlighed og integritet bruge, hvad der er kendt som programmet EZ1Up. I en nøddeskal, betyder det at du giver først og derefter modtage. Skønheden af det er naturligvis, at med ordentlig fremme får du langt mere, end du nogensinde gav i første omgang. Du forrente din investering hurtigt og mange gange over!

USA IRS skat kode, afsnit 26 definerer udtrykkeligt beskatning ansvar, der gælder for cash gifting programmer. I det væsentlige, kan du modtage op til $11.000 fra et vilkårligt antal af personer uden nogen beskatning konsekvenser. Over $11.000, er du forpligtet til at rapportere midler modtaget som indtægter og betale en regelmæssig indkomstskat af dem. Det er altid tilrådeligt at holde en tæt post af midler modtaget fra cash gifting programmer. De kan bygge meget hurtigt. Betale din skat til tiden og flittigt og der vil være nogen problemer – nogensinde.

Cash gifting er utroligt populære nu dage. Der er ingen falske produkter til at købe eller sælge gerne med MLM programmer. Dem, der har været i MLM programmer kan endelig noget, de kan faktisk tjene penge på tilbyde deres downlines. EZ1Up programmer fjerne alle de hype og nonsens, som du finder med alle MLM programmer. Du giver og derefter modtager du det er så simpelt.

Stop Spild din tid at fremme programmer, der tvinger dig til månedlige afgifter og fremme af falske produkter mens samtidig udelukke dig fra at gøre nogen rigtige penge. Udforske realm af cash gifting programmer i dag. Med EZ1Up platform er der ingen chance for at blive snydt. Der er konstant overvåget databaser, der sikrer lige konkurrencevilkår for alle. Ikke mere er folk på toppen af stigen de eneste til gavn. Alle er lige i en cash gifting program.

Gifting programmer består af private grupper af ligesindede. De er mennesker, der værdsætter den tidløse tradition for generøsitet. De føler sig trygge ved at hjælpe de mindre heldige end dem. De føler sig endnu bedre, når andre hjælpe dem tilbage. Det er en Win-Win situation for alle. Det er 100% lovligt. Og så længe du betaler din skat, der er kun fordele kan opnås. Trives!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.