Diverse

dykke ned i Honda Accord Coupe

2006 Honda Accord Coupe er endnu en anden frisket køretøj for den nævnte modelår. Det holder to døre og det er en familie coupe eller en sports coupe. Det har kapacitet til at tage i højst fem passagerer i dens rummelige kabine. Det har også gjort tilgængelige i et par trim niveauer, som spænder fra LX for EX.

Efter dens indførelse er Honda Accord LX 5 hastighed MT udstyret med en standard 2,4 liter I4 motor. Det har kapacitet til at producere nogle 166 enheder af hestekræfter og nå 26 mpg til kørsel i byen og nogle 34 mpg for kvaler på motorvejen. Lavet standard for denne trim niveau er en fem-hastighed manuel transmissionssystem med overdrive. Ifølge EX V6 fem hastighed på med Navigation og XM radio, denne trim plan kommer med en standard 3,0 liters V6 motor. Denne maskine har den kapacitet og evne til at skabe nogle 244 hestekræfter. Det kan nå og opnå 20 mpg for kørsel i by og 29 mpg på motorvejen. Lavet standard for denne trim niveau er en fem hastighed automatisk transmissionssystem med overdrive.

På trods af stor magt og ydeevne, som dette køretøjsmodel holder, er Honda Accord Coupe stadig blevet oprettet med bevare miljøet i tankerne. Sandheden er, Honda, den bilproducent, har hele tiden crafting køretøjer, der er fokuseret på den miljømæssige udfordring. Og selskabet mener, at deres mål er at producere miljø venlige produkter, der stadig holder en fantastisk ydeevne og fantastiske appel til markedet. Bortset fra, at selskabet stadig forsikrer sit kundeunderlag, ligesom alle Honda køretøjer, 2006 Honda Accord Coupe er nem at egne og sjov at køre så godt.

2006 Honda Accord Coupe er gjort tilgængelig med en bred vifte af udvendige farver således at kunderne kunne vælge mellem dem. Listen består af Cool blå metalliske (sort), ørken tåge metallisk (elfenben), grafit Pearl (sort), grafit Pearl (grå), Nighthawk Black Pearl (sort), San Marino rød (elfenben), Sapphire Blue Pearl (elfenben), satin hvid (elfenben), alabast sølv Metallic ( Sort), og alabast sølv Metallic (grå).

Denne 2006 Honda Accord Coupe funktioner mere magt og flere nyskabelser. Det rummer også en lang række sikkerhedsfunktioner samt overlegen standard udstyr. Og denne form for køretøjet behov ikke mindre end overlegen Honda dele, når behovet opstår. Og det er her kommer. At have en bred vifte af godt udformet og omhyggeligt designede Honda reservedele, tuningdele, eftermarkedet dele til at vælge fra, vil Honda ejere og aficionados have et felt dag går gennem samlingen.

Honda tilbyder også ekstra tilbehør for at fikse op Honda Accord Coupe, hvis ejere ville vælge at gøre dette. Listen omfatter udvendigt tilbehør som en bagskærm spoiler, hjulet låse, 15 tommer alufælge, 17 tommer alufælge, en aftagelig tagbagagebærer, en ski fastgørelse, et snowboard vedhæftet, en cykel vedhæftet fil, beskyttelsesskærme, en bil dækning, en halv næse mask, en fuld næse maske , tåge lys, et organ side formemaskine, en dør kanten vagt, en moonroof visir, en dør visir, en guld udstødning finisher, en Fenderwill trim og en guld emblem kit. Som pr indvendige tilbehør og elektronik, kunne man finde foran alle sæson floor mats, bageste hele sæsonen gulv måtter, premium gulvmåtter, et bagagenet, en trunk bakke, en læder rat cover, en udendørs temperaturmåler, en læder gearknop, en XM satellit radio , en 6 disk dash changer, en kassetteafspiller, en MP3-afspiller, en Honda musik link (til iPod) og et sikkerhedssystem.

Tagged , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.