Diverse

Hvorfor Limousine er en klassisk, særlig begivenhed bil

En limousine eller limo, er et unikt lang luksus køretøj, som traditionelt Sport sort eller hvide farver, selv om andre farver er også blevet brugt som pink, eller blå eller rødbrune. Limousiner er generelt chauffør-drevet køretøjer og er ofte forbundet med de rige og magtfulde.

Luksus biler som limousiner normalt sted mere vægt på komfort, udseende og faciliteter såsom teknologiske opgraderinger, højere kvalitet materiale og komfort som minibar, tv-apparater eller skumbad. Luksus biler som disse er ofte bygget i mindre antal end mere overkommelige massemarkedet køretøjer.

Generelt, limousiner er udnyttet til særlige lejligheder såsom bryllupper, begravelser, fødselsdage, firmaarrangementer, jubilæer samt som for færger vigtige personer og berømtheder. Afhængigt af hvad lejligheden opfordrer til, skal farven på limousine matche det samme. For eksempel, til en begravelse er sort limousiner normalt det bedste valg.

I øjeblikket, tilbyder limousine selskaber en bred vifte af nye modeller der passer til hver enkelt kundes behov. Nye køretøjer såsom Audi A8L, Leland Miracle, Mercedes-Benz S-klasse, Hummer H2, BMW 760li, Lincoln Town Car, Maybach 62 og Cadillac DTS. Køretøjer af denne type i privat brug kan indeholde dyre audio afspillere, fjernsyn, videoafspillere og barer, ofte med køleskabe. En ny version af limousine er Limo-Bus, som er faktisk så stor som en bus, selv, men har større passager plads, bredere barer, og er udstyret med dansegulve, disco lys og surround-lyd.

Alle limousiner er luksusbiler, der byder på rummeligt interiør. De kan bære mellem 10 til 20 passagerer alt efter størrelse og type. Der er mange typer af limousiner, lige fra de traditionelle former for seks til otte døre til party/bus limousine, som er beregnet til at bære en større gruppe af mennesker, der ikke kun ønsker at rejse, men også ønsker at feste mens rejser i stil. Folk leje limousiner primært for at reflektere stil og elegance, hvilket normalt er tilfældet, når berømtheder og andre embedsmænd rejser.

En limousineservice kan variere med prissætning. Den mest enkle og standardiseret limousineservice vil have limousine, driver og drikkevarer. Når det kommer til føreren, vil tjenesteyderen normalt give en uniformeret chauffør. Føreren skal være en professionel, der kender de standard og alternative ruter forskellige typer af drikkevarer kan udbydes på sin mini barer, og kan variere fra alkoholiske til ikke alkoholiske drikkevarer. Alkoholholdige drikkevarer kan dog reguleres af myndigheder i visse områder.

Nogle limo services inkluderer ekstramateriale som, “Just Married” tegn, balloner, butterfly, røde kongelige bryllup tæppe, Boligindretning, blomster, champagne stande, bryllup marts luft horn og andre tilpasninger. Tilpasninger kan spænder fra chrome fender trim, chrome post søjle dækker med lightings, krom Cartier hjul og neonlys. Dette forklarer normalt, hvordan nogle limousine udlejning vil koste $45.00 pr. time, $85,00 en time eller $125.00 pr. time. Alle de ekstra faciliteter afspejles i prissætningen, og endnu er en værdig investering, hvis man sætter en høj præmie på luksus, komfort og elegance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.