Økonomi og lån

Skal du få et Home Equity lån, når refinansiering?

Blandt de mest økonomiske udlån løsning til rådighed i dag er hjem egenkapital lån og hjem egenkapital linjer af kredit. Afhængigt af din personlige økonomiske situation, kan nogle af renterne bruges som et skattefradrag. De er generelt fleksible og tilbyder dig generelt de bedste priser til rådighed. Der er en masse fordele til et hjem egenkapital lån. Men, Sørg for at refinansiere med ekstrem forsigtighed.

Der er to forskellige typer af boliglån. Det faktiske lån har normalt en fast rente med en præcis tidsperiode, hvor lånet skal betales. Også fast er betalingen. Denne type lån er ideel til en person, der har et præcist beløb i tankerne. Når konsolidere din gæld, vipbanks.se såsom studielån, kreditkort, billån eller gøre nogle hjem forbedringer, en boligejer vil få et hjem egenkapital lån til at konsolidere hele deres betalinger inro en nem at betale regningen. Ofte gange, dette skaber en lavere samlede månedlige betaling.

En mere fleksibel løsning er et hjem egenkapital kreditlinje. Dette er et åbent lån betyder, at betalingen og satsen normalt tendens til at være lavere og er variabel. En kreditlinje er generelt bruges som et kreditkort, med skattefordele. Der betales kun renter på den del af linjen, du bruger. Resten er til rådighed for, hvornår og hvis du har brug for det. Når du foretager en betaling, den del, der anvendes på princippet og er derefter til rådighed til at bruge igen, hvis det er nødvendigt. Nogle långivere vil tilbyde et kort for lettere adgang. Denne mulighed er fantastisk til, når du har brug for at bruge pengene straks eller gerne vil have fleksibiliteten til at holde bruge pengene uden at gå gennem lånet processen igen og igen.

Hvis du har egenkapital tilbage, når du refinansiere din nuværende realkreditlån, ofte gange du vil blive tilbudt et hjem egenkapital linje af kredit eller hjem egenkapital lån. Hvis du har andre gæld, der er over og ud over din oprindelige realkreditlån, en god måde at gå er et hjem egenkapital lån. Du er sandsynligvis spekulerer på, hvorfor du ikke ville inkludere alle dine gæld i dit oprindelige lån. Nå, ofte gange, for at holde lånet beløb under 80%, gæld er opdelt i to forskellige lån. Dette giver folk mulighed for at drage fordel af den bedste sats til rådighed. Hvis du er i stand til at holde lånet beløb under 80% af hjem vurdering værdi, så kan du nemt undgå at betale privat pant forsikring, eller PMI.

Når du ikke har behov for et andet lån, når du er refinansiering, kan du så bare sætte pengene i retning af en kreditlinje. Det er en god ting at have, hvis en nødsituation opstår. Når behovet opstår, er pengene klar til at bruge. Dette vil spare dig besværet med at gå gennem hele lånet processen gang på gang.

En anden stor fordel er lånet selskab kan simpelthen bruge den samme kreditundersøgelse for dette lån, som de brugte til det første lån. Et notat af forsigtighed dog, en linje af kredit normalt har et årligt gebyr knyttet til det. Vær sikker på at spørge din bank om tilbud de kan køre for at kompensere for omkostningerne. Nogle gange er de villige til at forhandle med dig, så du vil tage tilbuddet på at låna 50 000.

Som du tydeligt kan se, er der en masse fordele for både et hjem egenkapital lån og et hjem egenkapital linjekredit. Før du træffer en beslutning, skal du sørge for at afveje alle dine muligheder. Så du er i stand til at træffe en mere informeret beslutning, tale om omkostningerne og spørge, om der er nogen skjulte gebyrer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.