Guides

Hvordan at vokse Cucunbers

Den alsidige agurk (cucumis sativus) er velsmagende, syltet i en salat, som en salat i en sandwich eller bare spises rå. Hvordan man dyrker agurker afhænger i høj grad dels hvordan du planlægger at spise dem. Agurker kommer i over 120 varianter, der spænder fra små picklers til store udsnitsværktøjer og fra mørk grøn til gul af lemon agurk. De kommer “burped” eller burpless, seedet eller uden frø.
Med oprindelse i Indien, hvor de er blevet dyrket i over 3.000 år, er agurk en hurtig voksende subtropiske vinstok. I virkeligheden, er mange sorter af agurk klar til høst efter 50 dage. Men nogle gartnere vige tilbage for at lære hvordan man dyrker agurker på grund af deres ejendommelige bestøvning vaner. Den traditionelle agurk producerer både en mandlig (staminate) og kvindelige (hunblomstre) blomstre. Mandlige blomster vises først og hurtigt falde fra vin uden at bære frugt. Dog vinstokkene snart blomstre igen med både mandlige og kvindelige blomster og blomstrer i hele vækstsæsonen. Agurk vinstokke bære frugt i rigelige mængder, så længe du høste dem før de når fuld modenhed.
Slægtninge og squash, meloner, græskar, der er en række forskellige måder at lære hvordan man dyrker agurker. Dyrke dem i bakkerne, i rækker langs en wire espalier, eller træne din agurk vinstokke at bestige en væg eller et træ espalier. Ud over stigende direkte i haven, gøre agurker en attraktiv container plante. Agurken er en tiltalende plante med dejlige blomster, som gennemsyrer luften med den berusende duft af – hvad ellers? — agurker!
Når at blive klar til at lære hvordan man dyrker agurker i din have, er det bedst at forberede jorden omkring en måned før plantning dem. Agurker er ikke gode til konkurrerer om plads og næringsstoffer. Fjerne ukrudt og spade i rige organisk materiale. Du har masser af tid til at gøre dette, da agurker er subtropisk vinstokke, der foretrækker solskinsdage og balsamisk aftener om sommeren. Frø skal om en 80F temperatur til at spire, men så vil gøre det i fire til fem dage. Selv om frø kan plantes direkte ind i haven, kan der også startes agurker indendørs til omplantning. Hvis du bruger tørv Potter for at starte frø, kan du begrave hele puljen i haven mindske risikoen at du vil skade de mørt vinstokke.
Når der oprettet, ud over at holde frugten renere, et lag af muld i din agurk patch minimerer weed vækst og hjælper din jord bevarer fugten. tømrer Selv om agurker hader våde fødder og vil ikke vokse i stillestående vand, den mere fugt, de kan absorbere det juicier og sødere bliver de.
Høst agurker på uanset størrelse, du kan lide, så længe du ikke vente for dem at vende gul (medmindre de er en gul sort). Når de begynder at slå gule, er de forbi deres storhedstid. Smag bliver bitter og frugten begynder at tørre. Desuden vil ofte picking din cukes fremme mere produktiv blomstrende resulterer i større høstudbytte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.